با دانه های سلامتی آشنا شوید
امروز کدام یک از دانه های زیر در ترکیب غذایتان وجود دارد؟
۱. دانه چیا:
۲ قاشق غذاخوری از این دانه حدود ۱۰ گرم فیبر دارد. می توانید به شربت ها و نوشیدنی های خود این دانه را اضافه کنید.
۲. دانه کدو حلوایی:
نقطه قوت این دانه منیزیوم آن است. این ماده معدنی نقش مهمی در سلامت بدن دارد.
۳. دانه انار:
این میوه خوش نقش و نگار سرشار از ویتامین C و آنتی اکسیدان است. بخصوص اگر ورزش می کنید، بهتر است از آنتی اکسیدان های طبیعی بیشتر استفاده کنید.
۴. کینوآ:
می توانید به جای نان و برنج این کربوهیدرات را مخلوط با سالاد یا غذای خود مصرف کنید و علاوه بر تأمین کربوهیدرات، پروتیین و فیبر دریافت کنید.
۵. بذر کتان:
این دانه سرشار از چربی های اشباع نشده مفید است؛ مشابه همان تأثیراتی که امگا ۳ و ماهی دارد. همچنین منبع مناسبی از فیبر برای افرادی است که از یبوست رنج می برند.
۶. بذر کنف:
این دانه نیز سرشار از ویتامین، آنتی اکسیدان و فیبر است. همچنین مقدار پروتیین بیشتری نسبت به بذر کتان یا دانه چیا دارد.
۷. دانه آفتاب گردان:
فوتبالی ها با این دانه بسیار آشنا هستند. مصرف این تخمه حین تماشای مسابقه تیم محبوب لذت بی نظیری دارد. این دانه ویتامین E بالایی دارد و سرشار از چربی های مفید است.
۸. دانه کنجد:
نان بربری و سنگک کنجدی نیاز به معرفی ندارند. روغن کنجد نیز برای طبخ غذا در دسترس است. این دانه سرشار از فیبر، ویتامین و چربی های مفید است.
نکته آخر: توجه داشته باشید که هر یک از خوراکی های ذکر شده، کالری بالایی نیز دارند بنابراین در مصرف آن ها تعادل را رعایت کنید.